Di seguito gli articoli e le fotografie pubblicati nella giornata richiesta.
Articoli del 03/11/2014
4 portii
- Spanac 12 frunze - Varza 4 frunze - O mladita de cicioare - Hrenita (creson) o legatura - 4 anghinare - 4 cepe - O frunza de ceapa verde - Usturoi 1 catel - O lamaie - Ulei de masline 50 g - Sare
- Frunzele exterioare de anghinare se indeparteaza si se taie varfurile, lasand doar tulpina de baza. Aceasta parte se taie in doua si se scoate puful. - In usturoiul zdrobit se adauga uleiul de masline, ceapa verde tocata, sucul de lamaie si sare. - Anghinarea se taie rondele, se pune in sosul pregatit si se lasa sa se imbibe. - Pe frunzele de varza se asaza spanacul, ceapa taiata cubulete, bucatele de cicoare, de hrenita (creson) si inele de anghinare. Se drege cu acelasi sos.
Fotografie del 03/11/2014
Nessuna fotografia trovata.
|